[ معلمان، شاگردان مدارس و دانشگاه ها را در سمت و سوی این حقیقت درخشان (نماز)به حرکت وادار نمایند]

"مقام معظم رهبری"

نظر به عینیت بخشی به آیه شریفه* الَّّذینَّ إِن مَّکَّّنّاهُم فِی الأَّرضِ أَّقامُوا الصَّّلاةَّ * اهتمام به توسعه و ترویج فرهنگ اقامه نمازدر دانشگاه

و حمایت از فعالیتهای ابتکاری و خلاقانه در حوزه نماز و در راستای جهاد تبیین،بهره گیری از ظرفیت فناوری اطلاعات وفضای مجازی برای عرضه توانمندی ها و فعالیت کنشگران فرهنگی وپویش   دانشجومعلمان توانمند، خلاق، نوآور، مبتکر و نواندیش دانشگاه فرهنگیان  در سراسر کشور، طرح فرهنگی جشنواره نماز خوب ، برنامه ریزی، هماهنگی و اجرا خواهد شد. این طرح فرصت و بستری برای توسعه  مشارکت، فرهنگسازی، تشکیل جوامع یادگیری، مدیریت دانش و تجارب ارزنده قشر وسیعی از فعالین مجازی دانشگاه در قالبهای   متنوع دینی، فرهنگی و اجتماعی است. امید است اجرای موجب تزاید همکنشی، همگرایی و مؤانست بیش از پیش خانواده سترگ دانشگاه   پویش و جشنواره نماز خوب فرهنگیان و ثبت برگ زرین دیگری در افتخارات آن گردد.